Gebruiksvoorwaarden & Privacy Policy - English summary

BBned en het Havenbedrijf
Rotterdam zorgen gezamenlijk
voor de aanleg en
exploitatie van het
glasvezelnetwerk. Ze doen
dit onder de
naam Fiberport.

Wat is Fiberport?

Het Havenbedrijf Rotterdam NV wil de breedbandvoorzieningen in de haven van Rotterdam verder verbeteren. Daarom wordt een nieuwe fijnmazig glasvezelnetwerk aangelegd in het Rotterdams havengebied. Hiermee wordt het voor elk bedrijf in het gehele havengebied, van Maasvlakte tot de Van Brienenoordbrug, mogelijk om breedbanddiensten over glasvezel af te nemen tegen een aantrekkelijke prijs.

BBned en Havenbedrijf Rotterdam NV zorgen gezamenlijk voor de aanleg en exploitatie van het glasvezelnetwerk. Ze doen dit onder de naam Fiberport. Voor het afnemen van breedbanddiensten in het havengebied heeft men de keuze uit vele dienstenleveranciers die verschillende communicatiediensten aanbieden.

BBned, Havenbedrijf Rotterdam NV en dienstverleners zorgen er gezamenlijk voor dat bedrijven in het Rotterdams havengebied kunnen beschikken over een infrastructuur die de komende jaren mee kan groeien met de ICT-behoefte van ieder bedrijf. Met Fiberport is de haven van Rotterdam voorbereid op de toekomst!

De verkoop van glasvezeldiensten in het Rotterdams Havengebied start eind maart, de eerste aansluitingen zullen in de tweede helft van 2007 worden opgeleverd.

Een toekomstvaste samenwerking

Fiberport is een samenwerkingsverband tussen Havenbedrijf Rotterdam NV en BBned. BBned is de netwerkleverancier die de glasvezelaansluitingen realiseert voor alle bedrijven in de Rotterdamse haven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het glasvezelnetwerk van het Havenbedrijf Rotterdam NV. De uiteindelijke diensten kunnen afgenomen worden via verschillende dienstenleveranciers die zijn verbonden met het netwerk.

Voor Fiberport geldt het zogeheten Open Netwerk Model, wat inhoudt dat elk bedrijf glasvezeldiensten bij een leverancier naar keuze kan afnemen.

Over Havenbedrijf Rotterdam NV
Over BBned


Copyright © 2007 - 2009 BBned N.V. Alle rechten voorbehouden.